Методичні підходи до діагностики і аналізу економічної стійкості борошномельних підприємств - Єрмакова, А.О. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті розглянуто сутність і значення поняття економічної стійкості підприємства. Визначено основні компоненти економічної стійкості підприємств та формуючи чинники. Проаналізовано існуючи методичні підходи та основні критерії оцінки економічної стійкості. В статье рассмотрено сущность и значение понятия экономическая устойчивость предприятия. Определены основные компоненты экономической устойчивости и формирующие факторы. Проанализированы существующие методические подходы и основные критерии оценки экономической устойчивости. This paper considers the nature and significance of the concept of economic sustainability of the enterprise. The main components of economic security and shaping factors. Analyzed the existing methodological approaches and the basic criteria for the evaluation of economic stability.