Впровадження екологічного аудиту в Україні - Бондар, Ю.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В даній статті обґрунтовано необхідність впровадження та розвитку екологічного аудиту в Україні, розглянуто сутність та передумови його виникнення. Проаналізовано класифікаційні ознаки екологічного аудиту відповідно до його ролі та функцій у системі управління навколишнім середовищем. В данной статье обоснована необходимость внедрения и развития экологического аудита в Украине, рассмотрены сущность и предпосылки его возникновения. Проанализированы классификационные признаки экологического аудита в соответствии с его ролью и функциями в системе управления окружающей средой. In this article the necessity of development and implementation of environmental audit in Ukraine, considers the essence and preconditions of its occurrence. Analyzed classification attributes of ecological audit in accordance with its role and functions in the system of environmental management.