Особливості функціонування креативних команд у сучасних умовах господарювання - Хитра, О.В.; Кобилянко, Т.В. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
Визначено та обґрунтовано ключову роль креативних колективів у забезпеченні інноваційного розвитку підприємства. Окреслено особливості формування креативних колективів та умови забезпечення їх ефективного функціонування. Визначено специфіку реалізації функцій управління у процесі функціонування креативного колективу. Определена и обоснована ключевая роль креативных коллективов в обеспечении инновационного развития предприятия. Охарактеризованы особенности формирования креативных коллективов и условия обеспечения их эффективного функционирования. Определена специфика реализации функций управления в процессе функционирования креативного коллектива. The key role of the creative teams in the ensuring of innovative development of the enterprise was determined and grounded. Features of the formation of creative teams and conditions to ensure their effective functioning were outlined . The specificity of implementation of management functions during functioning the creative team was determined.