Социодинамика как фактор формирования технологического уклада - Полковников, С.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В статье исследуется механизм влияния социо динамики на формирование шестого технологического уклада. У статті досліджено механізм впливу соціодинаміки на формування шостого технологічного устрою. In the article the mechanism of influencing of sotsiodinamik is explored on forming of the sixth technological mode.