Динамика образования и накопления электронных отходов в Донецкой области - Шулаева, Ю.Е. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
На основании статистических данных о количестве списанных с балансов предприятий Донецкой области персональных компьютеров сделан прогноз образования и накопления электронных отходов до 2015 г. На підставі статистичних даних про кількість списаних з балансів підприємств Донецької області пер- сональних комп'ютерів зроблений прогноз утворення й нагромадження електронних відходів до 2015 р. Basing on the statistical data about the quantity of the personal computers discarded from the companies of Donetsk region, projections of the generated and accumulated electronic waste till 2015 have been made.