Сутність поняття кластерного механізму - Ковальчук, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті здійснено аналіз визначень поняття „кластер”, виявлено основні ознаки поняття „кластер” та запропоновано авторське визначення понять „кластер” та „кластерний механізм”. В статье осуществлен анализ определения понятия „кластер”, выявлены основные признаки понятия „кластер”, предложено авторское определение понятий „кластер” и „кластерный механизм”. He article analyzes the definitions of „cluster”, the main features of the concept of a cluster and suggests author’s definitions „cluster” and „cluster mechanism”.