Вплив інтеграційних процесів на ринок електроенергетики України - Лисюк, В.М. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті проведено аналіз ринку електроенергії України та його експортного потенціалу. Визначено перспективи та заходи розвитку електроенергетики і вплив на них інтеграційних процесів. Подано оцінку приватизаційних процесів, що відбуваються на ринку. В статье проведен анализ рынка электроэнергии Украины и его экспортного потенциала. Определены перспективы и меры развития электроэнергетики, а также влияние на них интеграционных процессов. Дана оценка приватизационным процессам, происходящим на рынке. The article analyzes the power market of Ukraine and its export potential. The prospects and measures of power, and the impact on them of the integration processes. The estimation of the privatization processes taking place in the market.