Державне регулювання зайнятості населення в Україні - Літинська, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У статті обґрунтовано роль держави у вирішенні проблем зайнятості та визначено пріоритетні напрямки державного регулювання зайнятості населення в Україні. В статье обоснованно роль государства в решении проблем занятости и определенно приоритетные направления государственного регулирования занятости населения в Украине. In the article grounded role of the state in the decision of problems of employment and certainly priority directions of government control of employment of population in Ukraine.