Ідеологічні диверсії замість об'єктивного економічного аналізу - Золотов, А.Ф.; Омельченко, О.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
В статті дається критика суперечливих та неспроможних поглядів деяких сучасних економістів. Наведено приклади неправильного застосування економічних категорій. Обгрунтовано необхідність та застосовуваність марксистських термінів у сучасній економічній теорії В статье дается критика противоречивых и несостоятельных взглядов некоторых современных экономистов. Приведены примеры неправильного употребления экономических категорий. Обоснована необходимость и применимость марксистских терминов в современной экономической теории. Ideological Subverion Instead of an Objective Economic Analisis The article gives a critigue of the contradictory and flawed views of some modern economists. Examples of the misuse of economic categories were given. Necessity and applicability of Marxist terms in modern economic theory has been proved.