Ювілей людини, закоханої у науку (Економічний вісник Донбасу, 2013)
У липні 2013 року вченому-економісту, професору Луганського національного університету імені
Тараса Шевченка, доктору економічних наук, члену-кореспонденту Академії економічних наук України
Матросовій Людмилі Миколаївні виповнюється
60 років.