The Estimate of Ukraine's Position on the International Tourist Market - Shabalina, L.V.; Chumak, A.E. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
The article gives the estimate of Ukraine's positions on the international tourist market on basis of the outbound and inbound tourist flows and revenues from tourism. We proposed measures which can improve the country's positions in the international tourist ratings. У статті проведена оцінка позицій України на міжнародному туристичному ринку на основі структури виїзних та в'їзних туристичних потоків, а також прибутків від туризму. Запропоновано заходи, що сприяють поліпшенню позицій країни у міжнародних туристичних рейтингах. В статье проведена оценка позиций Украины на международном туристическом рынке на основе структуры выездных и въездных туристических потоков, а также доходов от туризма. Предложены мероприятия способствующие улучшению позиций страны в международных туристических рейтингах.