Benefits and Risks of Ukraine’s Accession into the European Union: Macroeconomic Aspects - Oleynikov, A.A.; Kefer, A.S. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
In the article it is discussed the benefits and risks of accession into the European Union on the example of countries that are similar in economic development. It was defined benefits and risks for Ukraine’s accession into the European Union; prospects of further integration into this political and economic union. В статті було розглянуто вигоди та ризики вступу України до Європейського союзу на прикладі країн, які є подібними за економічним розвитком. Виявлено вигоди та ризики для України після вступу до Європейського союзу та проаналізовано подальші перспективи інтеграції до цього політичного та економічного об’єднання. В статье были рассмотрены выгоды и риски вступления в Европейский союз на примере стран, сходных по характеру экономического развития с нашим государством. Выявлены выгоды и риски, с которыми столкнется Украина после вступления в Европейский Союз, проанализированы дальнейшие перспективы интеграции с этим политическим и экономическим объединением.