Основоположні принципи методології вивчення структури земної кори аерокосмічними методами - Азімов, О.Т. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
У статті з феноменологічних позицій концептуально охарактеризовано п’ять основоположних (або фундаментальних) принципів, на яких грунтується методологія дослідження особливостей будови земної кори на підставі використання дистанційних аерокосмічних технологій. В статье с феноменологических позиций концептуально охарактеризовано пять основополагающих (или фундаментальных) принципов, на которых базируется методология исследования особенностей строения земной коры на основе использования дистанционных аэрокосмических технологий. This article is centered round phenomenological concept positions due to which there are five fundamental principles that lay the basis for methodological investigation of the Earth’s crust structural peculiarities via application of new aerocosmic technologies.