Main Financial Regulators: Comparative Analysis of Federal Reserve and Euro System - Malyshko, O.V.; German, K.A. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
This article contains a systematic comparison of the Eurosystem and the US Federal Reserve System as the major economic regulators. Comparative analysis of these two systems was performed. Monetary policy essence and its effects were described as well as monetary aggregates. Ця стаття містить систематичне порівняння Євросистеми та Федеральної Резервної Системи США як основних економічних регуляторів. Було виконано порівняльний аналіз цих двох систем. Було описано сутність монетарної політики, її ефекти, а також грошові агрегати. Федеральной Резервной системы и Евросистемы Эта статья содержит систематическое сравнение Евросистемы и Федеральная Резервной Системы США как основных экономических регуляторов. Был выполнен сравнительный анализ этих двух систем. Были описаны сущность монетарной политики, её эффекты, а также денежные агрегаты.