Place of Ukraine on the World Steel Market - Kostenok, I.V.; Vysotskyi, A.Ye.; Popovich, G.S. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
This study covers the description of the world and Ukrainian products related to the steel market. The study examines the main characteristics of steel and rolled metal markets, including the production volume, consumption and development forecast. The paper contains a description of rolled metal market during the global financial crisis, as well as basic information about developments in the global steel industry. Це дослідження присвячене опису світової та української продукції, що відноситься до ринку сталі. У дослідженні розглядаються основні характеристики ринків сталі та прокату такі, як оцінка об’єму виробництва, споживання і прогноз розвитку. Робота містить характеристику ринку прокату в умовах світової фінансової кризи, а також основні дані подій у світовій стальній промисловості. Настоящее исследование посвящено описанию мировой и украинской продукции, относящейся к рынку стали. В исследовании рассматриваются основные характеристики рынков стали и проката, включая оценку объема производства, потребления и прогноз развития. Данная работа содержит характеристику рынка проката в условиях мирового финансового кризиса, а также основные данные по событиям в мировой стальной отрасли.