Upgrading the Institutional Structure Managing the Development of a Comprehensive Strategy for Socio-economic Development and its Implementation - Sayenko, O.O. (Економічний вісник Донбасу, 2013)
The ways of improvement of process control strategy development of complex socio-economic development. A basic form of production for the entire national complex that would structurally defining the nature and would become one of the main sources that increase the level of economic development of a region and the state as a whole. Обґрунтовано напрями удосконалення управління процесом розробки стратегії комплексного соціальнокономічного розвитку регіону. Запропоновано сформувати базові виробництва для всього національного комплексу, які б мали структурно-визначальний характер та стали б одним із головних джерел, що підвищують рівень економічногорозвитку як окремого регіону, так і держави в цілому. Обоснованы направления совершенствования управления процессом разработки стратегии комплексного социально-экономического развития региона. Предложено сформировать базовые производства для всего национального комплекса, которые должны иметь структурно-определяющий характер и стали бы одним из главных источников, повышающие уровень экономического развития как отдельного региона, так и государства в целом.