Співпраця між передовою українською, російською, польською та єврейською інтелігенцією – як перший етап формування модерної української нації - Лисенко, О.В. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2010)
Стаття присвячена співпраці між представниками української, російської та єврейської інтелігенції та її впливу на формуванні модерної української нації. Статья посвящена сотрудничеству между представителями украинской, русской и еврейской интеллигенции и ее влияния на формировании современной украинской нации. The article is devoted to cooperation between Russian, Ukrainian and Jewish intelligentsia
and its impact on the formation of modern Ukrainian nation.