Періодична преса: цензурна політика Російського уряду (друга половина ХІХ ст.) - Савчинський, В.Е. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2010)
В статті розглянуто деякі аспекти цензурної політики уряду Російської імперії щодо періодичних видань протягом другої половини ХІХ ст. В статье рассмотрены некоторые аспекты цензурной политики правительства Российской империи по отношению к периодическим изданиям на протяжении второй половины ХІХ ст. Іn the article some aspects of the censorship policy of the Government of the Russian empire during the second half of the nineteenth century for periodicals art reviewed.