Результати моделювання глибинної будови за фрагментом профілю Вишневець–Долина–Берегове: Новий підхід. Частина 2: Експериментальна перевірка і геологічні висновки - Баньковський, М.В.; Гейхман, А.М.; Лебідь, М.І. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
Приводиться короткий опис теоретичних основ і результатів гравітаційного моделювання на прикладі вивчення глибинної будови Українських Карпат за даними інтерпретації геофізичних матеріалів по фрагменту геотраверса ІІ (Вишневець-Долина-Берегове). Приводится краткое описание теоретических основ и результатов гравитационного моделирования на примере изучения глубинного строения Украинских Карпат по данным интерпретации геофизических материалов по фрагменту геотраверсу ІІ (Вишневец-Долина-Берегово). A brief description of theoretical fundamentals and results obtained in the field of gravitational modeling upon the pattern of investigation of a deep-seated structure of the Ukrainian Carpathians according to official data interpretation of geophysical source materials oriented the fragment 2nd geological cross-section of Vyshnevets–Dolyna–Beregove is put forward for discussion.