Аграрне питання у діяльності депутатів від українських губерній та міст І–ІІ державних дум Російської імперії (1906–1907 рр.) - Милько, В.І. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
Досліджено особливості парламентської діяльності депутатів від українських губерній та міст І–ІІ Державних дум Російської імперії (1906–1907) щодо вирішення земельного питання. Проаналізовано їх участь в обговоренні аграрних законопроектів та особисте бачення шляхів вирішення проблеми. Исследованы особенности парламентской деятельности депутатов от украинских губерний и городов I–II Государственных дум Российской империи (1906–1907) по решению земельного вопроса. Проанализировано их участие в обсуждении аграрных законопроектов и личное видение путей решения проблемы. The features of the parliamentary deputies of the Ukrainian provinces and cities in the I–II of the State Dumas of the Russian Empire (1906–1907) to address the land question. Analyzed their part in the discussion of agricultural bills and personal vision of how to solve the problem.