Державна іпотечна політика Російської імперії у 80–90-х рр. XIX ст. - Борисевич, С.О. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
Статтю присвячено законодавчому регулюванню іпотеки в 80-х — на
початку 90-х рр. XIX ст. у період реакційних контрреформ Олександра III. Статья посвящена законодательному регулированию ипотеки в 80-х —
начале 90-х гг. ХІХ в. в период реакционных котрреформ Александра ІІІ. The article is devoted the legislative adjusting of mortgage in 80-th — pochatku
of 90-th of the XIX item in the period of reactionary kontr reforms of Oleksandr III.