Проблеми історії першої російської окупації Галичини (1914–1915 рр.) у сучасному науковому дискурсі - Ільницький, І.В. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
У статті розглянуто погляди сучасних дослідників на проблеми історії
першої російської окупації Галичини (1914–1915 рр.). В статье рассмотрены взгляды исследователей на проблемы истории
первой российской оккупации Галиции (1914–1915 гг.). The article discusses the views of modern scholars on the problems of history of
the first Russian occupation of Galicia (1914–1915).