Генерал-губернаторство областей Австро-Угорщини, зайнятих по праву війни (1916–1917 рр.) - Любченко, В.Б. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
Статтю присвячено аналізові хронологічно другого у роки Першої світової війни російського окупаційного режиму у Східній Галичині та на Буковині — Генерал-губернаторства областей Австро-Угорщини, зайнятих по праву війни (1916–1917 рр.). Статья посвящена анализу хронологически второго в годы Первой мировой войны российского оккупационного режима в Восточной Галичине и на Буковине — Генерал-губернаторства областей Австро-Венгрии, занятых по праву войны (1916–1917 рр.). The article deals with the analysis of chronologically second Russian occupational regime during the World War I in Eastern Galicia and Bukovina — General Government of Austro-Hungarian regions, occupied by the law of war (1916– 1917 сс.).