Іван Іванович Рахманінов (1826–1897 рр.): сторінки біографії - Малій, О.В. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2011)
У статті висвітлюється життя і творчий шлях професора університету
св. Володимира І.І. Рахманінова. В статье освещается жизнь и творческий путь профессора университета
св. Владимира И. И. Рахманинова. The article highlights the life and creative career of Professor of the University of
St. Vladimir I. Rachmaninoff.