Підвищення ефективності прогнозування геологічного розрізу за комплексної інтерпретації даних 3D-сейсморозвідки та ГДС на прикладі Горобцівсько-Відрадненської площі - Сабецький, В.В.; Попова, Г.А.; Вітьман, О.Л. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
Стаття присвячена удосконаленню методики та технології прогнозування геологічного розрізу на основі вивчення, випробування та оптимального використання можливостей нової інтерпретаційної системи GeoGraphix (DISCOVERY). На прикладі Горобцівсько-Відрадненської площі наведено характеристику обробки та інтерпретації, застосування якої дало змогу отримати прогнозну модель формування перспективних нижньосерпуховських відкладів. Статья посвящена усовершенствованию методики и технологии прогнозирования геологического разреза на основе изучения, опробования и оптимального использования возможностей новой интерпретационной системы GeoGraphix (DISCOVERY). На примере Горобцовско-Отрадненской площади приводится характеристика обработки и интерпретации, применение которой позволило получить прогнозную модель формирования перспективных нижнесерпуховских отложений. The article is dedicated to the problem of improving the technique and technology of predicting a geological section on the basis of studying, approbation and optimum use of opportunities given by the new GeoGraphix interpretation system (DISCOVERY). The method of processing and interpreting data is offered on the example of the Gorobtsovsko-Otradnensky area. The employment of this method allowed to receive the prediction model of forming perspective deposits.