Випробування методу імпульсного нейтрон-нейтронного каротажу в модифікації темпорального зондування в комп’ютерній технології “Геопошук” на матеріалі нафтогазових свердловин Дніпровсько-Донецької западини - Кулінкович, А.Є.; Косаченко, В.Д.; Ліннік, К.В. (Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008)
У статті наведені результати випробування нової модифікації імпульсного нейтрон-нейтронного каротажу – “нейтронного темпорального зондування”. Ця модифікація реалізована в комп’ютерній технології “Геопошук”. В статье приведены результаты опробования новой модификации импульсного нейтрон-нейтронного каротажа – “нейтронного темпорального зондирования”. Эта модификация реализована в компьютерной технологии “Геопоиск”. The paper offers the results of testing a new modification of the impulse neutron-neutron-logging – “the neutron temporal sounding”. This modification is realized with the help of the “Geoposhuk” computer technology.