Монографія Андрія Стороженка «Стефан Баторий и днепровские козаки: изследования, документы и заметки» у контексті наукової спадщини вченого - Пазюра, Н.В. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2012)
У статті проаналізовано основні положення монографії українського історика Андрія Стороженка, визначено її місце в контексті наукової спадщини вченого. В статье проанализированы основные положения монографии украинского
историка Андрея Стороженка, определено ее место в контексте научного
наследия ученого. In the article the main points of monograph of Ukrainian historian Andriy
Storozhenko is analyzed, its place in the context of scientist’s inheritance is
determined.