Галілеївська інваріантність системи нелінійних рівнянь реакції дифузії - Омелян, О.М. (Труды Института прикладной математики и механики, 2009)
У даній роботі шляхом застосування класичного алгоритму Лі досліджено галілеївську інваріантність системи нелінійних рівнянь реакції дифузії.