Вырожденные мажоранты функций с нулевыми шаровыми средними - Очаковская, О.А. (Труды Института прикладной математики и механики, 2011)
Изучаются функции с нулевыми интегралами по всем шарам фиксированного радиуса. Основной результат статьи содержит достаточные условия на допустимый рост функций из таких классов на бесконечности. Про деякі класи функцій з нульовими кульовими середніми. Вивчаються функції з нульовими інтегралами по всіх кулях фіксованого радіуса. Головний результат статті містить достатні умови на припустиме зростання функцій з таких класів на нескінченності. Functions with vanishing integrals over all balls of fixed radius are studied. The central result of the paper includes sufficient conditions on the admissible growth of functions from such classes at infinity.