Києво-Печерська фортеця в 1810–1812 рр.: оборонні заходи та укріплення - Милько, В.І. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2013)
Висвітлено особливості укріплення Києво-Печерської фортеці у 1810–1812 рр. Розкрито перебіг фортифікаційного процесу, будівельно-земляних та
ландшафтних робіт. Освещены особенности укрепления Киево-Печерской крепости в 1810–1812 гг. Раскрыто ход фортификационного процесса, строительно-земляных и
ландшафтных работ. The article is analyzed strengthening the Kiev-Pechersk Fortress. Course
fortification process, construction and landscaping disclosed.