Всеросійський земський союз та Всеросійський союз міст: створення вертикалі допомоги біженцям Першої світової війни (український контекст) - Жванко, Л.М. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2013)
У статті, на прикладі українських губерній подано процес становлення
центральних і місцевих відділень допомоги біженцям Першої світової війни, які
формувалися у структурі Всеросійського земського союзу та Всеросійського
союзу міст. В статье на примере украинских губерний, подано процесс становления
центральных и местных отделений помощи беженцам Первой мировой войны,
которые формировались в структуре Всероссийского земского союза и Всероссийского союза городов. In this paper, the example of Ukrainian provinces, given the process of central
and local offices for Refugees World War, this formed in the structure of the All-
Russian Zemstvo Union and the All-Russian Union of Cities.