Нормативні та ідейно-концептуальні основи організації управління західноукраїнськими землями у період першої російської окупації (серпень 1914 — червень 1915 рр.) - Ільницький, І.В. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2013)
Стаття присвячена розгляду ряду нормативних документів та аналізу
ідейних впливів як чинників процесу організації російського управління окупованими західноукраїнськими землями у період з серпня 1914 р. по червень 1915 р. Статья посвящена рассмотрению ряда нормативных документов и анализу идейных влияний как факторов процесса организации российского управления оккупированными западноукраинскими землями в период с августа 1914 г.
по июнь 1915 г. The article is dedicated to the consideration of a number of normative documents
and the analysis of the ideological influences as factors of the process of organization
of the Russian administration in the occupied Western Ukraine between August 1914
and June 1915.