Про ідемпотенти напівгрупи відповідностей - Ганюшкін, О.Г.; Турка, Т.В. (Труды Института прикладной математики и механики, 2012)
Доведено теорему про будову iдемпотентiв напiвгрупи вiдповiдностей скiнченної групи, зокрема, обчислено кiлькiсть iдемпотентiв напiвгруп вiдповiдностей циклiчної групи та елементарної абелевої групи. Доказана теорема о строении идемпотентов полугруппы соответствий конечной группы, в частности, вычислено количество идемпотентов полугрупп соответствий циклической группы и элементарной абелевой группы. The theorem about of the structure of idempotents of semigroups of correspondence of the finite group has been proved and the amount of idempotents of semigroups of correspondence cyclic and elementary abelian groups has been calculated.