Праці Постійної комісії історично-географічного словника Української землі ВУАН — джерело написання «Історії міст і сіл України» - Вербиленко, Г. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті досліджується діяльність «Постійної комісії історично-географічного словника Української землі», подана характеристика її друкованих праць. В статье исследуется деятельность «Постоянной комиссии историко-географического словника Украинской земли», дана характеристика ее печатных изданий. The paper investigates the activities of the Standing Committee of historical and geographical glossary Ukrainian land, the features of its own publications.