Проблеми влади в європейській консервативній політичній традиції і Конституції Пилипа Орлика - Радько, П. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті автором здійснена спроба вдатися до аналізу проблем виконавчої влади в контексті європейської консервативної політичної традиції і Конституції Пилипа Орлика. В статье автором осуществлена попытка прибегнуть к анализу проблем исполнительной власти в контексте европейской консервативной политической традиции и Конституции Филиппа Орлика. In the article an author is carry out an attempt to resort to the analysis of problems of executive power in the context of European conservative political tradition and Constitution of Filippa Orlika in the first time.