Взаємовідносини органів державної безпеки та прокуратури УРСР в період припинення "великого терору" (кінець 1938-1939 рр.) - Подкур, Р. (Інститут історії України НАН України, 2010)
В статті досліджуються взаємовідносини органів державної безпеки та прокуратури УРСР в контексті припинення «великого терору» (листопад 1938–1939 рр.). В статье исследуется взаимоотношения органов государственной безопасности УССР и прокуратуры в контексте прекращения «большого террора» (ноябрь 1938–1939 гг.). The article is dedicated to the relationships of state security institutions of Soviet Ukraine and public procurator's office in the context of the end of «Great Terror» (November 1938–1939).