Варіаційні еліптичні нерівності в узагальнених анізотропних просторах Лебега-Соболєва - Доманська, О.В. (Інститут прикладної математики і механіки НАН України, 2008)
Знайдено класи коректностi нелiнiйних елiптичних нерiвностей зi степеневими нелiнiйностями в необмежених областях. Елементи цих класiв можуть мати довiльну поведiнку на нескiнченностi. Розглядається випадок змiнних та рiзних вiдносно рiзних похiдних показникiв нелiнiйностi i шукаються узагальненi розв'язки вiдповiдних задач з узагальнених анiзотропних просторiв Лебега-Соболєва.