Про параболічну крайову задачу з ваговими крайовими умовами - Матійчук, М.І.; Данилюк, А.О. (Інститут прикладної математики і механіки НАН України, 2008)
Лiнiйнi та квазiлiнiйнi крайовi задачi для рiвняння параболiчного типу у рiзних функцiональних просторах вивчались багатьма авторами, зокрема у працях [1-6]. У данiй роботi дослiджується коректнiсть загальної параболiчної крайової задачi з особливостями у коефiцiєнтах рiвнянь i з ваговими крайовими умовами.