Поведінка розв'язку узагальненої нормальної крайової задачі для квазілінійної параболічної системи біля межі області - Чмир, О. (Нелинейные граничные задачи, 2010)
За допомогою принципу Шаудера, дослiджено характер поведiнки розв’язку узагальненої нормальної крайової задачi для квазiлiнiйної параболiчної системи бiля межi областi.