Вплив «особливих» органів Російської імперії на організацію роботи промислових підприємств України у 1914–1916 рр. - Синявська, Л.І. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2013)
У статті проаналізовано вплив урядових заходів по регулюванню економічної діяльності промислових підприємств України із визначенням їхнього впливу на розвиток промисловості. В статье проанализировано влияние правительственных мер по регулированию
экономической деятельности промышленных предприятий Украины с определением их
влияния на развитие промышленности. The article analyzes the impact of government measures to regulate economic activity of
industrial enterprises Ukraine definition of their impact on the development of industry.