Нестор літописець (Нестор Малеча). Словничок Шевченкової мови - Крижановська, О.О. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2013)
Рецензія на книгу: Нестор літописець (Нестор Малеча). Словничок Шевченкової мови. — Миколаїв, 2013. — 100 с., іл.