Становлення місцевих органів влади на Поділлі в добу Директорії Української Народної Республіки - Гудима, В. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті висвітлюється становлення місцевих органів влади на Поділлі в період Директорії Української Народної Республіки (листопад 1918 – листопад 1920 рр.). В статье освещается становление местных органов власти на Подолии в период Директории Украинской Народной Республики (ноябрь 1918 – ноябрь 1920 гг.). In the article we show the formation of the local municipality on Podill’a in the period of Directory of Ukrainian National Republic during the November of the 1918 – November of the 1920 years.