Про розв'язки одного операторного рівняння, що містить узагальнене диференціювання Гельфонда-Леонтьєва - Звоздецький, Т.І. (Український математичний вісник, 2008)
Отримано опис усiх лiнiйних неперервних операторiв та iзоморфiзмiв, якi переставнi з рiзними операторами узагальненого диференцiювання Гельфонда-Леонтьєва i дiють у просторах функцiй, аналiтичних у опуклих областях.