Точнi моделi для операторiв Шредінґера з δ'-подiбними потенцiалами - Головатий, Ю.Д.; Манько, С.С. (Український математичний вісник, 2009)
У статтi розглядається вiдома проблема трактування одновимiрного оператора Шредiнґера iз псевдопотенцiалом αδ'(x), де δ(x) - функцiя Дiрака. Доведено, що в класичному формулюваннi ця проблема мiстить прихованi параметри, а тому не має однозначного розв’язку.