Нелокальні формули розмноження розв'язків та умовна симетрія рівняння синус-Гордон - Сєров, М.І.; Блажко, Л.М. (Український математичний вісник, 2009)
Одержано ланцюжок розв’язкiв солiтонного типу рiвняння синус-Гордон методами нелокальної та умовної симетрiї.