Про одну коефіцієнтну обернену задачу для параболічного рівняння в області з вільною межею - Снітко, Г.А. (Український математичний вісник, 2014)
У роботi розглядається обернена задача визначення коефiцiєнта при першiй похiднiй за просторовою змiнною невiдомої функцiї одновимiрного параболiчного рiвняння в областi, межа якої визначається двома невiдомими функцiями. Встановлено умови локального iснування та єдиностi розв’язку оберненої задачi.