Деякі примітивні елементи для розширень Артіна-Шраєра скінченних полів - Попович, Р.Б. (Український математичний вісник, 2015)
Дається явний опис певних твiрних елементiв мультиплiкативної групи скiнченних полiв вигляду Fpp для p ≥ 2.