Властивості псевдоквазінеперервності - Нестеренко, В.В. (Український математичний вісник, 2015)
В [17] встановлено, що поняття псевдоквазiнеперервностi та простої неперервностi означають одне i теж ослаблення неперервностi. Крiм огляду вiдомих результатiв про псевдоквазiнеперервнiсть, подано ряд нових властивостей цього поняття.