Невичерпні можливості каталізу - Ковтун, Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Розглянуто історичні джерела каталізу, сформульовано пріоритетні проблеми каталітичної хімії. Акцентовано увагу на важливості розвитку кластерного каталізу хімічних реакцій. The analysis of historical sources of catalysis is described. Priority problems of catalysis are formulated. The attention is focused on importance of chemical reaction cluster catalysis development.