Незв'язні простори і берівська класифікація відображень першого класу Лебеґа - Карлова, О.О. (Український математичний вісник, 2007)
Доведено, що кожне вiдображення f : X → Y першого функцiонального класу Лебеґа належить до першого класу Бера, якщо X - слабко ультранормальний простiр, а Y - метризовний сепарабельний простiр.